Så fungerar det
Min Minnesstund är byggt för att vara enkelt att använda i en svår tid. Allt går i lugn takt och byrån finns med hela vägen.
För dig som är anhörig
- Du väljer begravningsbyrån som hjälper er.
- Du fyller i informationen om minnesstunden och kan spara och fortsätta senare.
- Byrån läser igenom och godkänner innan sidan publiceras.
- Du får en länk att skicka till nära och kära.
- Du ser antal anmälda och kan skicka meddelanden till dem som anmält sig.
För dig som är gäst
- Du klickar på länken du fått – inget konto behövs.
- Du anmäler dig själv och eventuella medföljande.
- Du kan lämna kostuppgifter om byrån frågar efter det.
- Om det finns tillval får du en unik betalningsreferens.
- Du får en egen länk där du kan ändra eller avboka.
För begravningsbyrån
- Ni godkänner varje minnesstund innan den publiceras.
- Ni ser deltagarlista, köksunderlag och blomsterunderlag.
- Ni stämmer av betalningar manuellt och registrerar dem i listan.
- Ni kan exportera underlag och skriva ut listor.
- Kostuppgifter syns bara i era underlag och rensas efter minnesstunden.